Missie:


In ons enthousiasme staat centraal kwaliteit, kennis en precisie voor alles wat we doen.
Of dit nu een ontwerp, tekening, berekening of visualisatie is wij maken het voor je.

Wij houden van toffe ontwerpen, een eerlijk advies en goede begeleiding op ieder vlak. 

Bij onze ontwerpen staan de persoonlijke wensen van onze opdrachtgever(s) centraal in het ontwerpproces. Wij gaan vervolgens op zoek naar de juiste balans tussen ontwerp, functie, bruikbaarheid en techniek. Hierna komen wij met een 3D visueel concept dat strak in elkaar steekt, haalbaar en toegankelijk is met personality.

Functie, en techniek zijn de middelen voor het ontwikkelen van het concept en komen tot uitdrukking in één helder ontwerp. Detaillering en materiaalgebruik spelen daarin een belangrijke rol. Door toepassingen van diverse (natuurlijke) materialen komen wij tot onze toffe ontwerpen.

Duurzaam bouwen voor morgen vinden we belangrijk, want laten we eerlijk zijn er komt een morgen...
Wij denken altijd dat er een duurzamer alternatief is, dit geldt zowel voor materialen als technieken.
In onze ontwerpen en berekeningen zullen we u dan ook altijd adviseren over duurzame oplossingen.
Op deze wijze kunnen wij altijd binnen het gestelde budget toch een stuk(je) duurzaamheid meegeven aan ieder project. Tot slot willen we nog even zeggen dat moderne materialen en technieken niet altijd duurzamer zijn dan traditionele materialen en technieken.

heb jij je woning al geschetst, een voorbeeld, of al helemaal in het hoofd zitten? neem dan contact op, wij kunnen dan voor een zeer scherpe prijs jouw tekeningen en berekening verzorgen!