Over ons

Bouwstudio Coolen werkt als betrouwbaar partner voor bedrijven, instellingen en particulieren. Zo hebben we door de jaren heen uiteenlopende projecten gerealiseerd door een groot deel van het land.

Onze dienstverlening begint bij eenvoudige zaken als het tekenen van een uitbouw, en gaat door tot het volledig begeleiden van grote bouwprojecten met ontwerpen, advisering, bouwkundig tekenwerk, vergunningsprocedures en het houden van toezicht tijdens de daadwerkelijke werkzaamheden.

We houden bij elk project ook rekening met het bestemmingsplan en alle relevante wettelijke eisen. Elk soort gebouw moet natuurlijk direct staan als een huis zonder dat er later nog aanpassingen nodig zijn om aan bepaalde voorschriften te voldoen.

SAMENWERKING
Bij Bouwstudio Coolen zien we een bouwproject als een samenwerkingsproject. Je kunt ons beschouwen als betrouwbare partner die mee werkt naar het gedroomde eindresultaat. Wij streven ernaar dat die samenwerking optimaal verloopt. Het maken van vaste en duidelijke afspraken is daarbij vanzelfsprekend. Alles gaat in goed overleg, waarbij we wel duidelijk verantwoordelijkheid en leiding nemen op onze expertisegebieden.

Verder hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Met betrokkenheid en een luisterend oor weten we altijd te doorgronden wat een opdrachtgever precies wil. Aan die gegeven dromen, wensen en voorkeuren voegen we de nodige vakkennis toe. Uiteindelijk brengt dat altijd een maatwerk resultaat waarop u kunt bouwen!

"Ben je op zoek naar professionele begeleiding van jullie bouwplannen, dan ben je bij ons aan het juiste adres"

Heb jij je woning al geschetst, een voorbeeld, of al helemaal in het hoofd zitten? neem dan contact op, wij kunnen dan voor een zeer scherpe prijs jouw tekeningen en berekening verzorgen!