Over ons

Bouwstudio Coolen werkt als betrouwbaar partner voor bedrijven, instellingen en particulieren. Zo hebben we door de jaren heen uiteenlopende projecten gerealiseerd door een groot deel van het land.

Onze dienstverlening begint bij eenvoudige zaken als het tekenen van een uitbouw, en gaat door tot het volledig begeleiden van grote bouwprojecten met ontwerpen, advisering, bouwkundig tekenwerk, vergunningsprocedures en het houden van toezicht tijdens de daadwerkelijke werkzaamheden.

We houden bij elk project ook rekening met het bestemmingsplan en alle relevante wettelijke eisen. Elk soort gebouw moet natuurlijk direct staan als een huis zonder dat er later nog aanpassingen nodig zijn om aan bepaalde voorschriften te voldoen.

SAMENWERKING
Bij Bouwstudio Coolen zien we een bouwproject als een samenwerkingsproject. Je kunt ons beschouwen als betrouwbare partner die mee werkt naar het gedroomde eindresultaat. Wij streven ernaar dat die samenwerking optimaal verloopt. Het maken van vaste en duidelijke afspraken is daarbij vanzelfsprekend. Alles gaat in goed overleg, waarbij we wel duidelijk verantwoordelijkheid en leiding nemen op onze expertisegebieden.

Verder hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Met betrokkenheid en een luisterend oor weten we altijd te doorgronden wat een opdrachtgever precies wil. Aan die gegeven dromen, wensen en voorkeuren voegen we de nodige vakkennis toe. Uiteindelijk brengt dat altijd een maatwerk resultaat waarop u kunt bouwen!

"Ben je op zoek naar professionele begeleiding van jullie bouwplannen, dan ben je bij ons aan het juiste adres"

Onze werkplek

Bouwstudio Coolen is gevestigd in een voormalig spoorwachtershuis in Weert. Deze karakteristieke villa uit 1913, welke van origine een woonhuis betreft is omgebouwd tot kantoorpand. Vanuit deze unieke locatie hebben wij een prachtig uitzicht over Weert.

Wij zeggen met trots een unieke locatie, mede door de parkachtige tuin, het karakteristieke pand met authentieke details en de oude fruitbomen.

Vanuit deze locatie verlenen wij onze dienstverlening, iedere dag met veel plezier en creatieve inspiratie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze unieke locatie?

Neem contact met ons op! De koffie staat altijd klaar.

Wie we zijn:

Bart Coolen

Bouwstudio Coolen is opgericht door Bart Coolen onder het motto bouwen is meer dan alleen een mooi ontwerp, een gedegen advies en de juiste tekeningen en berekeningen zijn minstens zo belangrijk.Heb jij je woning al geschetst, een voorbeeld, of al helemaal in het hoofd zitten? neem dan contact op, wij kunnen dan voor een zeer scherpe prijs jouw tekeningen en berekening verzorgen!